Mc-förvaring i Gävle

Mc-förvaring i Gävle med Konceptlokaler


Att hitta rätt ställe för mc-förvaring kan vara något av en pina, det vet säkert du som hojåkare alltför väl. Det är mycket som ska stämma. Såklart priset, men även ytan, säkerheten i lokalen, samt förhållandena i den. Vill du att det ska vara varmt och torrt där du ställer din mc, även vintertid? Att ställa av mc:n inför vintern innebär ju att den står stilla en ganska lång tid, och då är det viktigt hur klimatet är runtomkring. Hos Konceptlokaler kan du ställa din mc i säkra och torra lokaler där du inte riskerar fuktskador och rost.

Vad vi erbjuder vid mc-förvaring i Gävle


Konceptlokaler har alltid moderna förrådslokaler som även lämpar sig för mc-förvaring. I Gävle har vi förråd av varierande storlekar, alltså kan du skaffa ett något större förråd för att ställa din motorcykel i, och ändå få plats med till exempel sommardäcken och till och med balkongmöblerna. Eftersom det är torrt och varmt i våra lokaler finns det ingen risk för rost eller mögel. Säkert är det också, tack vare elektroniska låssystem där det krävs personliga koder för att ens komma in i lokalerna. Självklart har vi videoövervakning och larm också.

Välj förråd för mc-förvaring i Gävle


På vår onlinebokning här på hemsidan kan du välja storleken på ditt förråd för mc-förvaring i Gävle, och när du valt förråd går det snabbt att slutföra bokningen. Välj gärna till en försäkring som täcker de eventualiteter som en hemförsäkring inte täcker. Undrar du över något? Hör av dig till oss, antingen genom att skicka ett meddelande eller genom att ringa vår kundtjänst! Vi ger dig förstklassig service och utförliga svar på alla dina frågor om mc-förvaring i Gävle!