Hyra replokal Gävle

Dags att hyra replokal i Gävle?


Letar ni som band efter någonstans att hyra replokal där ni inte är i behov av att tänka på grannar som klagar över höga ljudnivåer? Då är Konceptlokaler perfekt! Hos oss kan ni enkelt hyra replokal i Gävle med förråd och magasin som enda grannar. Perfekt för band som vill lägga in långa rep eller jam-sessions. När ni hyr en replokal från oss kan ni spela ostört i torra och varma lokaler där de enda som kommer förbi ibland är andra som hyr förråd i samma lokal. Med varierande storlekar på våra förråd och magasin kan ni även anpassa ytan på er replokal efter era behov.

Svårt att hitta en replokal att hyra? Tänk utanför boxen!


Ni kanske inte hade tänkt på just förrådslokaler som ett alternativ för att hyra replokal i Gävle, utan hade ställt in er på dragiga källare eller garage som det enda möjliga alternativet som inte kostar skjortan. Då lär ni bli glada nu, när ni har hittat ett perfekt alternativ till just detta. Att satsa på ett större förråd som replokal är varmt, torrt och ostört. Här behöver ni inte oroa er för att känsliga instrument blir omstämda på grund av fukt och kyla, och ni behöver inte heller oroa er för att dra ner fuktig luft i luftrören. Hos oss är det varmt!

Hyra replokal hos Konceptlokaler i Gävle


Gör slå slag i saken och se till att hyra en replokal i ett av Konceptlokalers förråd i Gävle. Hör gärna av er till oss för mer information om vilka förråd som är extra välanpassade för just replokalsyften. När ni är redo att boka gör du det enklast via vår hemsida, och vips så har ni tillgång till en modern replokal där ni kan ha långa rep-pass!